Pasta med kikärtor och kidneybönor

IMG_1355
Det här receptet kommer ursprungligen från lokaltidningen, om jag inte minns fel. Sen har jag ändrat lite i det, så det blivit ännu bättre. Tittar man på ingredienserna kan det verka lite trisst, men det blir oväntat gott!

Pasta med kikärtor och kidneybönor (4 port)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 finriven morot
1 burk krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning
1 msk tomatpuré
1 burk kikärtor
1 liten burk kidneybönor
hackad basilika
salt och peppar

Hacka lök och vitlök. Fräs tillsammans med morot i en kastrull. Tillsätt krossade tomater och grönsaksbuljongtärning. Låt koka i minst 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, kikärtor och kidneybönor. Smaka av med basilika, salt och peppar.

2 svar till “Pasta med kikärtor och kidneybönor

    • Det låter absolut som att det skulle kunna bli gott! Tyvärr är Niklas en stark motståndare till russin i mat. Han tycker de blir ”slemmiga”… :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s